Vanajanlinna Groupin uutiskirje ja tarjoukset

Ihana Loma! alk. 89 €/hlö

Vanajanlinnan Ihana Loma! -paketit ovat nyt myynnissä. Tervetuloa nauttimaan kesästä ja ripauksesta luksusta; ei kiirettä, kauniit puitteet, loistava ruoka sekä henkilökunta, joka saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi.
Ihana Loma! alk. 89 €/hlö/yö sisältäen majoituksen kahden hengen std-huoneessa, linnan aamiaisen ja 35 € arvosetelin à la carte -ravintoloihimme.

 

Varaa kesän Ihana Loma nyt >>

Legendat Linnalla – Kansainvälinen golftapahtuma 20.-23.6.2017

European Senior Tour tulee Suomeen ja Linna Golf on etuoikeutettu isäntä tälle upealle tapahtumalle. Kyseessä on erittäin korkealle arvostettu kilpailu, jollaista ei koskaan aiemmin ole nähty kotimaisilla kentillä. Kisassa mitellään Pro-Am ja Amatööri- sarjoissa. Koe livenä kuinka Ryder Cup -kapteenit ja golflegendat Mark James ja Sam Torrance haastavat mm. Mika Piltzin. Juuri sinä voit olla osa suomalaista golfhistoriaa: Pro-Am ja Amatööripaketit ovat myynnissä nyt! Tervetuloa myös seuraamaan kisaa paikan päälle Linna Golfiin!


Lue lisää ja osta paketti >>

P.s. Linna Golfin kenttä aukeaa 13.5. Tsekkaa myös kesän golfpaketit!


Kesän 2017 golfpaketit >>

Vanajanlinnan Savusauna Metsänvartijan Tilalla

Tämä helmi metsän siimeksessä on oiva määränpää kun haetaan inspiroivaa ja rauhallista ympäristöä kokouksille tai juhlille. Vanajanlinnan palvelu, keittiön herkut ja yksilöllinen palvelu odottavat! Yhdistä tilaisuuteesi Metsänvartijan Tilan savusaunan lempeät löylyt, palju sekä kesäiset virvokkeet puhtaassa järvimaisemassa.

Lue lisää ja varaa tilaisuutesi nyt >>

Lumoava Mukkulan Kartano –

kokouskohteiden uusi suosikki

Lahdessa, Vesijärven rannalla sijaitseva Mukkulan Kartano avattiin Vanajanlinna Groupin kohteeksi tammikuussa 2015. Tässä 33 vuodepaikan lumoavan kauniissa ympäristössä vietetyissä kokouksissa ja juhlissa kaikki on viimeisen päälle, ja vähän enemmän! Tämä historiallinen miljöö onkin kartanokokousten SE kohde, jonne suunnataan seuraavaksi.

 

Lue lisää ja varaa tilaisuutesi nyt >>

Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme voit peruuttaa viestit tästä.