Konsultointi

Kirjapaino Öhrling on palveleva kirjapainotalo. Konsultoimme mielellämme asiakkaitamme jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta painotyö valmistuttuaan vastaisi kaikilta osin asiakkaan toiveita ja tarpeita. Olemme myös painotyön suunnittelijan tukena, kun hän tarvitsee rakennemalleja, toivoo ohjeita mahdollisimman viimeistellyn aineiston valmistukseen, paperin valintaan tai johonkin muuhun painotyön suunnitteluun ja toteuttamiseen vaikuttavaan asiaan. Emme oleta, että painotyön tilaajat olisivat kirjapainoalan asiantuntijoita, mutta koska me olemme, toivomme, että asiantuntijuuttamme käytettäisiin hyväksi.

 

Prepress-palvelut

Prepress tarkoittaa niitä työvaiheita, jotka kirjapainossa tehdään ennen varsinaista painamista. Prepress-osastomme käsittää monipuoliset repropalvelut. Teemme myös tekstitöiden taittoja ja modifioimme kieliversioita, autamme kuvankäsittelyssä ja viimeistelemme painotyöoriginaaleja.

 

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulostimemme Fuji Acuity LED 1600 UV tulostaa lähes mille tahansa materiaalille pienet ja suuret tulosteet laadukkaasti. Saat meiltä muun muassa julisteet, kuvataulut, valokaappikuvat, levytulosteet, ulkotarrat, kangasseinäkkeet, erilaiset bannerit ja roll upit. Tulostamme paperille, kartongille, kankaalle, tarroille, erilaisille levyille ja jopa 13 mm:n vahvuisille lasi-, puu-, akryyli- ja metallilevyille. Tulostusvärinä myös valkoinen, joka antaa läpinäkyvälle ja tummalle materiaalille näyttävän lopputuloksen. Erikoisefektinä tai lisätehona säänkestolle lakkaus.

 

Crossmedia palvelut

Yhdistää mainontaan perinteiset painotuotteet, sähköpostin, web-sivut, SMS-viestit ja mobiililaittteet. Kaikki osa-alueet voidaan personoida henkilökohtaisesti, kattava tilastointi kampanjan tuloksista, ym.

 

Ilmoitusaineistojen käsittely ja välitys

Prepress-palveluumme kuuluvat ilmoitusten resoluutiomuutokset ja ilmoitusaineistojen välittäminen eri medioihin.

 

Sähköinen tilausjärjestelmä

Internetin kautta tapahtuva painotuotteiden tilaus- ja varastonhallinta.

 

Painotyöt ja jälkikäsittely

Käytössämme on offset-, digitaalinen- ja kohopainomenetelmä, joten tuotantoomme sopivat kaiken tyyppiset ja laajuiset painotyöt. Vedostamme painotyöstä sopimuksen mukaan joko pdf-, arkki- tai sopimusvedoksen. Kohopainomme mahdollistaa omassa tuotannossamme tapahtuvat nuuttaukset, preeglaukset, stanssaukset, numeroinnin ja perforoinnin. Sitomo-osastomme leikkaa, taittaa, stiftaa, liimaa, rei´ittää, sitoo kirjat sekä pakkaa ja lähettää painotyöt asiakkaan haluamalla tavalla toimitusosoitteisiin. Toimitukset hoidetaan asiakkaan rahdilla, näin sovittaessa. Koska painotyön koko tuotantoketju on omissa käsissämme, voimme taata kaikilta osin painotyön moitteettoman laadun ja sen, että työ valmistuu sovitussa aikataulussa.

 

Arkistointi

Arkistoimme painotyöoriginaalit ja tiedostot omaan järjestelmäämme painotyön valmistuttua. Arkistomme toimii omalta osaltaan asiakkaidemme varmuuskopiona.

 

Varastointi ja logistiikkapalvelut

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme kustannuksia säästävän varastointi- ja logistiikkapalvelun. 24/7-logistiikkapalvelumme käsittää muun muassa reaaliaikaisen oman painotyövaraston seurannan omalta koneelta, tilaukset ja lisäpainokset internetin kautta, toimitusosoitteiden tallennusmahdollisuuden varasto-ohjelmaan sekä lähetykset kirjapainosta suoraan toimipisteisiin. Palvelu muokataan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

 

Referenssit

Painamme sekä hyvin pieniä että erittäin suuria painotöitä yksittäiskappaleista aina satojen tuhansien painoksiin. Painamme muun muassa mainospainotuotteita, esitteitä, oppaita, käyntikortteja, lomakkeita, kirjekuoria, julisteita,  tarroja, lehtiä, erilaisia koteloita ja pakkauksia - niin ja tietysti myös kirjoja. Asiakkaitamme ovat yritykset, mainos- ja viestintätoimistot, kunnat, yhdistykset, laitokset ja erilaiset yhteisöt.

 

Halutessanne lisätietoja referensseistämme, ottakaa yhteyttä myyntiimme.


Kirjapaino Öhrling Oy  | Hatanpään valtatie 34 G | 33100 Tampere | Puhelin 03 254 2300  | www.ohrling.fi | aineisto(at)ohrling.fi