Loading
Loading

Hatanpään valtatie 34 G

33100 Tampere

Puhelin 03 254 2300

www.ohrling.fi

aineisto(at)ohrling.fi

Haemme myyntipäällikköä

Haemme kysynnän ja tuotevalikoimamme kasvaneeseen tarpeeseen myyntipäällikköä. Myyntipäällikön työtehtävissä toimit yhteistyössä myyntiryhmämme kanssa ja vastaat omasta asiakaskunnasta. Työtehtävä sisältää uusasiakashankintaa.

Toivomme, että sinua kiinnostaa myyntiala, olet reipas etkä pelkää liikaa uusia tilanteita ja haluat oppia uutta. Haluat kehittyä työssäsi ja ihmisenä, kasvaa hyväksi myyjäksi ja ymmärrät, että se vaatii päättäväisyyttä ja kovaa työtä.

Työtehtävässäsi pääset hyödyntämään painomme erittäin laajaa tuotevalikoimaa. Toimit osana myyntiryhmäämme. Tarjoamme erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet, palkkaus muodostuu peruspalkasta ja bonuksista myyntitulostesi mukaisesti.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen rekry@ohrling.fi

Kutsu kolmiulotteisena?

Kohopainotekniikalla saadaan painotuotteeseen tunnetta ja tyyliä. Meillä on edelleen osaaminen myös perinteiseen kohopainotekniikkaan.

Kirjapaino Öhrling

Kirjapaino Öhrling Oy on moderni täyden palvelun painotalo, joka offset-, digitaalisen ja kohopainamisen lisäksi hallitsee kaikki tarvittavat jälkikäsittelymenetelmät. Sopimusasiakkailleen Kirjapaino Öhrling tarjoaa myös aikaa ja kustannuksia säästävää varastointi- ja logistiikkapalvelua.

Myyntimme asiakkaiden tukena alusta loppuun

”Asiakastapaamisessa pohdittiin mitä lisähyötyä ja kustannussäästöä paino voisi tarjota asiakkaalle lisää. Päädyimme tiedotuslehden formaattikoon muutokseen ja paperin grammapainon keventämiseen. Tämän myötä saavutettiin pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, laatukriteerit täyttävä painotuote.

Lopputuloksena tyytyväinen asiakas: kuvassa Hanna-Leena, Essi ja Nina. Kuvan meistä otti Saara”.