Vanajanlinna Groupin uutiset

Ystävänpäivän lahjakorttitarjous

Ystävänpäivän lahjakorttitarjouksella teet vaikutuksen, annat arvokasta yhteistä aikaa tai hemmottelet itseäsi – edulliseen pakettihintaan. ’Romanttinen Vanajanlinna’-paketti alkaen 175 €, sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, Linnan aamiaisen sekä illallisen kahdelle Vanajanlinnassa, lisäksi huoneessa odottaa kuohuva yllätys. Ystävänpäivän lahjakorttitarjous on ostettavissa 14.-20.2.2018 Vanajanlinnan lahjakorttikaupassa, tarjousta voi hyödyntää uusiin varauksiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä lähtien.

 

Lue lisää >>


Osta lahjakortti >>

Mestarit Linnalla perjantaina 16.3

Vuoden odotetuin illallinen katetaan Vanajanlinnassa perjantaina 16.3. kun mestarikokit tarjoilevat yllätyksellisen ’Menu Surprisen’. Tämän vuoden mestareina nähdään BW Restaurants-ketjun, viiden helsinkiläisen huippuravintolan keittiömestari Serko Rantanen, Top Chef-voittaja ja ravintola Shelterin omistaja Teemu Laurell sekä tietenkin Vanajanlinnan oma, palkittu keittiömestari Mika Jokela. Illallinen on elämys kaikille aisteille, ja se täydentyy huippusommelier Antti Uusitalon valitsemilla viineillä.

Lue lisää ja osta illalliskortti >>

Kaunis Elämä kuvattiin Vanajanlinnassa, Avalla 20.2. alkaen

Kaunis elämä on AVA:n uutuussarja, joka kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Kaunottaret viettävät kahdeksan unohtumatonta päivää tiiviisti yhdessä, kauniin Vanajanlinnan toimiessa näyttämönä. Sarja kuvattiin Vanajanlinnassa ja henkilökunnallamme oli ilo saada nämä missit vieraiksi ja tarjoilla heille myös tunnetun keittiömme parasta antia. Sarjassa nähdään Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.

 

Lue lisää>>

Kauneimmat Linnahäät

Vanajanlinna on saanut todistaa vuodesta toiseen elämän kauneimpia juhlia, jotka henkilökuntamme järjestää aina arvokkuudella ja tyylillä, täysin toiveiden mukaan. Linna tarjoaa upean ympäristön ja aivan omanlaisen tunnelman unelmien hääjuhliin ympäri vuoden. Tutustu monipuolisiin tiloihin ja laadukkaisiin palveluihimme Linnahäät-sivustoltamme.

 

Lue lisää >

 

Katso video >

Levi Spirit on elämys

Vanajanlinna Groupin pohjoisin kohde, Levi Spirit on elämys joka pitää kokea. Levi Spirit on yhdeksän täydellisesti varustellun huvilan kokonaisuus, joka tarjoaa todellista arktista luksusta. Jokaiseen huvilaan majoittuu mukavasti ja tilavasti jopa 10 henkilöä, kaikilla mukavuuksilla. Pitenevät päivät ja keväthanget kutsuvat kokemaan Levi Spiritin parhaimmillaan.

Lue lisää >

Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme voit peruuttaa viestit tästä.