Vanajanlinna Groupin uutiset

Suosittu äitienpäivälounas tarjoillaan Vanajanlinnassa sunnuntaina 13.5.

Tarjoa äidille vain parasta ja tuo koko seurue suositulle äitienpäivälounaalle Vanajanlinnaan. Äitienpäivän juhlabuffet on katettuna 13.5. klo 12 ja 15. Lounaan hinta aikuisilta 45 €/hlö, lapset 4-11v. 22 € ja alle 4v. veloituksetta.
Varaukset: Puh. 03 – 61020 tai vastaanotto@vanajanlinna.fi

 

Lue lisää >>

Golfkausi lähestyy - avaa se tyylillä Linna Golfissa

Golfkauden hiljalleen lähestyessä on hyvä aika tehdä suunnitelmat kauden avaamiseen ja golflomille. Vanajanlinnan ja Linna Golfin sijainti takaa tyylikkään irtioton ja ripauksen luksusta vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vanajanlinnan historialliset puitteet ja hotellin palvelut täydentävät ainutlaatuisen golfelämyksen. Golfpaketit varaat nyt edullisesti alkaen 120 €/hlö.  

Tutustu golfpaketteihin tästä >>

Method Putkiston suosittu kesäkurssi Vanajanlinnassa 29.7.-5.8.2018

Jo traditioksi muodostunut Method Putkiston suosittu, kansainvälinen kesäkurssi pidetään Vanajanlinnassa tänä vuonna 29.7.-5.8.2018. Kurssilla keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Method Putkisto-menetelmien kautta, Marja Putkiston ja Method Putkisto -huipputiimin avustuksella. Menetelmillä pyritään vapaaseen liikkuvuuteen, parantamaan vartalon muotoa ja mallia ja tarjotaan mahdollisuus harjoituttaa kehon todellista potentiaalia uudella tavalla.

 

Lue lisää ja ilmoitaudu tästä >>

Syksyn inspiroivin businesstapahtuma Vanajanlinnassa ja Evolla 21.-22.9.

Evo Business Camp kokoaa perjantaina 21.9.2018 yritysjohdon hyvinvoinnin lähteille, hakemaan inspiraatiota ja uutta virtaa johtamiseen Evon luonnosta ja huikeista tarinoista. Evolla päästään konkreettisesti inspiroivien tekijöiden urapoluille, mukana mm. olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, toimittaja ja erämies Mikko ”Peltsi” Peltola, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen sekä Metsähallituksen puheenjohtaja ja Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen. Ulkotapahtumassa kuljetaan poluilla, juodaan nuotiokahveja ja syödään riistalounasta johtamisen ja hyvinvoinnin teeman ympärillä. Yhteinen iltagaala vietetään Vanajanlinnassa, jossa tarinat jatkuvat hyvän ruoan ja seuran parissa. Evo Business Camp on tarkoitettu yritysten, järjestöjen, julkishallinnon ykköstekijöille, johtoryhmille ja huipputiimeille.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Olemme Kongressimessuilla 11.-12.4. Messukeskuksessa - tervetuloa osastollemme 114!