Vanajanlinna Groupin uutiset

Huippuetuna ilmainen kuljetus kokousryhmille!

Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen uusiin yli 15 hengen kahden päivän majoittuviin kokouksiin. Etu on voimassa pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta Vanajanlinnaan ja myös välillä Helsinki-Mukkulan Kartano sisältäen bussikuljetuksen edestakaisin. Tervetuloa kokoustamaan täyden palvelun ainutlaatuiseen tapahtumapaikkaan vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta.

 

Lue lisää >>

Äitienpäivälounas tarjoillaan Vanajanlinnassa sunnuntaina 13.5.

Tarjoa äidille vain parasta ja tuo koko seurue suositulle äitienpäivälounaalle Vanajanlinnaan. Äitienpäivän juhlabuffet on katettuna 13.5. klo 12 ja 15. Lounaan hinta aikuisilta 45 €/hlö, lapset 4-11v. 22 € ja alle 4v. veloituksetta.


Varaukset: Puh. 03 – 61020 tai vastaanotto@vanajanlinna.fi

 

Lue lisää >>

Finntriathlon huikeissa Vanajanlinnan maisemissa sunnuntaina 3.6.2018

Nyt kannattaa tulla koko perheen voimin nauttimaan Vanajanlinnaan kotimaisen triathlonkauden avauksesta. Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen niin triathlonista innostuneet vasta-alkajat kuin kokeneemmat harrastajat. Kilpailu käydään Vanajanlinnan kauniissa ja historiallisessa miljöössä.

 

Tervetuloa Vanajanlinnaan avaamaan Finntriathlon-kausi 2018!

 

Lue lisää >>

Linna Golf avautuu 12.5!

Suomen parhaaksi kentäksi useana vuonna äänestetty Linna Golf avautuu äitienpäiväviikonloppuna. Vanajanlinnan ja Linna Golfin sijainti takaa tyylikkään irtioton ja ripauksen luksusta vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vanajanlinnan historialliset puitteet ja hotellin palvelut täydentävät ainutlaatuisen golfelämyksen. Golfpaketit varattavissa nyt edullisesti alkaen 120 €/hlö.   

 

Lue lisää >>

Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme voit peruuttaa viestit tästä.