Vanajanlinna Groupin uutiset

Koe kartanotunnelma Lahden Mukkulassa

Mukkulan Kartano, kauniin Vesijärven rannalla tarjoaa ihanteelliset puitteet juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaikki 17 hotellihuonetta on uusittu hiljattain vastaamaan myös majoittuvien asiakkaidemme tarpeita. Rantasauna ja koko kartanon muu pihapiiri tarjoaa hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen ja erilaisiin hyvinvointitapahtumiin.

Katso lisää

Lahdessa tapahtuu kesälläkin paljon ja kesäkuulle tapahtuma-aikoina tarjoamme kesähinnat majoitukseen upeassa kartanomiljöössä:

Yhden hengen huone 120 €/yö
Kahden hengen huone 160 €/yö
Suite 350 €/yö
Hinnat sisältävät aamiaisen ja ovat voimassa ajalla:
7.-11.6.
15.-17.6.
28.6.-1.7.
Varaukset suoraan kartanosta:
mukkulankartano@mukkulankartano.fi

Puh. 0600 550 149  (0,8 €/min+pvm/mpm)

Tervetuloa kokemaan todellinen luonnon rauha Metsänvartijan Tilalle

Miten olisi savusaunan pehmeät lämmöt, pulahtaminen puhtaaseen järveen nauttien kiireettömistä hetkistä luonnon helmassa. Metsänvartijan Tila tarjoaa kaikkea tätä ja paljon enemmän. Chef Mika Jokela on suunnitellut lähiruokaa ja luomua kunnioittavat Tilan omat menut ja palvelu Tilalla on aina asiakaslähtöistä ja aitoa. Erityisetuna uusiin kahden päivän tilaisuuksiin tarjoamme edestakaisin kuljetuksen yli 15 hengen ryhmille.

Varaa erilainen virkistys- tai kokouspäivä ryhmällesi tai vietä unohtumaton perhejuhla Metsänvartijan Tilalla.  Ota yhteyttä ja kysy lisää

Levi Spiritin taikaa

Levi Spiritin yhdeksän ylellistä huvilaa sijaitsevat ainutlaatuisen luonnon keskellä Taalovaarassa, vapaana virtaavan Ounasjoen varrella. Lapin elämykset avautuvat heti huvilan ovelta.  Tervetuloa majoittumaan huvilassa, jossa kaikki on todellakin kohdallaan!
Katso huviloistamme lisää:
Levin kotisivut
Discover Finlandin sivuilta

Hyödynnä myös kesän tarjous:
690€/vrk min 3vrk
Kysy lisää ja tee varaus kohdepäällikkö Heiniltä :  Heini.Kanerva@levispirit.fi

Villa Sassa Luganon upeissa maisemissa

Vanajanlinna Groupiin kuuluu myös ihastuttava Villa Sassan huoneisto Sveitsissä, upeiden Luganon vuorien ja maisemien ympäröimänä. Tutustu kohteeseen
Villa Sassan huoneiston varaus ja lisätiedot suoraan myyntipalvelustamme

Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme voit peruuttaa viestit tästä.