Loading
Loading

Hatanpään valtatie 34 G

33100 Tampere

Puhelin 03 254 2300

www.ohrling.fi

aineisto(at)ohrling.fi

Kanada-malja

Jääkiekon SM-liigan Kanada -malja juhlavieraana painollamme keskiviikkona 17.8.2022 klo 9.00 – 14.00, tervetuloa tutustumaan ja ottamaan kuvia.

Juhlan aika

70 vuotta sitten isoisäni Harald Öhrling toimitti ensimmäiset painotuotteet asiakkaille. Nyt vuonna 2022 Kirjapaino Öhrling palvelee asiakkaita jo kolmannessa sukupolvessa kunnioittaen vanhaa ja oppien kaiken aikaa uutta.

Aloitimme perheyrityksenä vuonna 1952 ja olemme sitä vahvasti edelleen tänä päivänä. Painotalon tuotanto on vuosien saatossa laajentunut perinteisestä kohopainatuksesta offsetpainatukseen, digipainatukseen, suurkuvatuotantoon ja sähköiseen monikanavamarkkinointiin. Lisäksi erilaiset varastointi- ja logistiikkapalvelut ovat kasvaneet vuosien saatossa.

Tuotantomme toimii edelleen Tampereella kuten perustettaessakin vuonna 1952 ja painotalomme lisäksi palvelemme asiakkaita Helsingin myyntikonttorissamme.

On siis juhlan aika! Juhlavuoden kunniaksi otamme käyttöön 70-vuotisjuhlalogon. Yrityksemme juhlavuotta voitte seurata verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa Facebookissa.

Lasse Öhrling

TILAA HELPOSTI PAINOTALO ÖHRLINGILTÄ!

Varsinkin näin haastavina aikoina on tärkeää keskittyä työssä siihen kaikkein tärkeimpään. Siksi olemme kehittäneet yksinkertaisen ja helpon tilauskanavan tarvitsemillenne painotöillenne.

Tutustu kampanjatuotteisiin alla olevan linkin kautta ja tilaa heti!

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Kutsu kolmiulotteisena?

Kohopainotekniikalla saadaan painotuotteeseen tunnetta ja tyyliä. Meillä on edelleen osaaminen myös perinteiseen kohopainotekniikkaan.

Öhrling

Öhrling on moderni täyden palvelun painotalo, joka offset-, digitaalisen ja kohopainamisen lisäksi hallitsee kaikki tarvittavat jälkikäsittelymenetelmät. Sopimusasiakkailleen Öhrling tarjoaa myös aikaa ja kustannuksia säästävää varastointi- ja logistiikkapalvelua.

AKUSTIIKKALEVYT PAINETTUNA

Nyt saatavilla siistit akustiikkalevytaulut ääniä vaimentamaan omalla painatuksella. Tarkemmat tiedot myyjiltämme.