Öhrling

Öhrling on moderni täyden palvelun painotalo, joka offset-, digitaalisen ja kohopainamisen lisäksi hallitsee kaikki tarvittavat jälkikäsittelymenetelmät. Sopimusasiakkailleen Öhrling tarjoaa myös aikaa ja kustannuksia säästävää varastointi- ja logistiikkapalvelua.

 

Myyntikonttorimme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Varastointi- ja logistiikkapalvelumme on keskitetty tuotantotilojemme yhteyteen Tampereelle. Öhrling on aina panostanut hyvään, henkilökohtaiseen palveluun ja laatuun. Laatu on meille muutakin kuin prepress- ja painotyön tai jälkikäsittelyn laatua. Olemme hioneet myös toimintamme laadun vastaamaan vaativimmankin asiakkaamme odotuksia.

 

Graafinen teollisuus ry on myöntänyt graafisen tuotannon laatusertifikaatin Kirjapaino Öhrling Oy:lle. Sertifikaatti numero 26/2015 perustuu graafisen tuotannon laatukriteereihin ja on voimassa 15.4.2027 asti.

 

Kirjapaino Öhrlingille on myönnetty Graafisen teollisuus ry:n ympäristösertifikaatti nro 7/2023. Sertifikaatti perustuu graafisen tuotannon ympäristökriteereihin ja on voimassa 8.2.2027 asti.

 

Kirjapaino Öhrling Oy on vuonna 1952 perustettu perheyhtiö. Kirjapainon toimitusjohtaja Lasse Öhrling, painon työnjohtaja Markku Öhrling ja taloushallinnosta vastaava Jaakko Öhrling ovat yrityksen edellisen toimitusjohtajan Heikki Öhrlingin poikia ja painon perustajan Harald Öhrlingin pojanpoikia.